Online Zakgeld Verdienen

Deze manier van geld verdienen behoort tot de makkelijkste die er maar te vinden is op het internet. De opbrengsten zijn dan natuurlijk niet superhoog maar als je je inschrijft bij meerdere GPT (Get Paid To ) sites kan je toch al gauw een xx bedrag per maand bijverdienen zonder veel te moeten doen. De sleutel tot hoge verdiensten bij deze methode is eigelijk ook eerder het aanmelden van andere leden.

Wat is GPT?

GPT of Get Paid To is een service die bepaalde sites aanbieden waarbij je geld verdient met het lezen van mailtjes die reclame bevatten, invullen van enquêtes, meedoen aan spelletjes of in sommige gevallen andere leden aanmelden via jouw refferal link. Let wel op je moet 16 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen als je het via je eigen naam en bankrekening doet.

Wat is een refferal link?

Een refferal link is een speciale link waarin jouw nickname of ID zit, hierdoor kunnen de eigenaars tracken wie via welke persoon is ingeschreven. Via die link kan je dus andere mensen aanmelden en hiervoor betaald worden.

Welke GPT Sites bestaan er allemaal?

Er bestaan werkelijk honderden GPT sites die allemaal uitbetalen. Let wel op niet elke site geeft je per dag genoeg reclame wat resulteert in lage verdiensten. Daarom heb ik voor jou een overzicht van GPT sites gemaakt dat je op de volgende pagina kan terugvinden, GPT Overzicht. Je kan filteren op minimum uitbetaling, het bedrag dat ze betalen voor het aanmelden van leden en de betrouwbaarheid.

hoe verdient de site-eigenaar geld?

Hoe de site-eigenaar geld verdient is heel simpel. Elke mail die jij leest is reclame, hiervoor worden de site-eigenaars betaald. Soms valt het voor dat je een bedrag krijgt van de GPT site voor het registreren op een site zoals bijvoorbeeld een dating site. Voor elke inschrijving ontvangt de eigenaar van de GPT site een bedrag gaande van 2 tot 5 euro. Als je meer wilt weten over zulke dingen en meer geld wilt verdienen, dan kan je best even de tips om geld te verdienen lezen die in de affiliate marketing staan.

Bewijzen van verdiensten.

Hieronder heb ik een deel van de bewijzen van mijn verdiensten staan. Natuurlijk heb ik sommige delen afgedekt om mijn privacy te beschermen.

Tips om meer geld te verdienen

Echte tips om meer geld via GPT te verdienen kan ik je niet geven. Ik kan je echter wel zeggen dat je zo efficiënt mogelijk te werk moet gaan zodat je je elke week maar 10 minuten bezig moet houden met het invullen van enquêtes en het lezen van de mailtjes. Ik raad  je ook aan om Firefox te downloaden en gebruik te maken van de labels als je je GPT sites in je favorieten zet. Je kan dan al je GPT sites in 1 mapje hebben staan, dit is veel handiger.

Labels in Firefox

Klik op Bladwijzers en dan op bladwijzer voor deze pagina maken of ctrl+D. Nu krijg je dit schermpje

Vul als label GPT sites in en klik op klaar . Nu kan je veel efficiënter te werk gaan.

Conclusie GPT sites?

GPT sites zijn zeer gebruiksvriendelijk en als je het goed doet heb je maar enkele minuten nodig per week om je mailtjes te lezen. De inkomsten zijn natuurlijk niet zo hoog maar dit is ook naar verhouding tot de tijd die je moet spenderen om dit geld te verdienen. Kortom een makkelijke manier om een beetje zakgeld bij te verdienen via het internet.

Blijf deze site ook wekelijks checken want volgende week komt er een artikel over het promoten van je refferal link zodat je snel veel leden kunt aanmelden en dus nog meer geld kunt verdienen. Vergeet ook niet  gebruik te maken van het GPT  overzicht, dit kan je veel tijd besparen.

Om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe artikels op geldverdienenblog kan je me volgen op twitter, klik op de blauwe banner rechts met het vogeltje op. Als je nog geen twitter account hebt maak er dan een aan, het kost niets en het zal je enorm helpen. Je kan me ook altijd vragen stellen via het contactformulier of gewoon op twitter.

Comments

  1. xira says:

    Heb je nog meer van die Sites waar je geld mee kan verdienen met mailtjes lezen?

Speak Your Mind

*