Geld Verdienen met Hobby

Wat is er nu werkelijk mooier dan het verdienen van geld met je hobby. Ik verdien momenteel geld met mijn hobby “websites maken”. Ik hou ervan om nieuwe websites van nul te starten en deze uit te werken tot een mooie website met een x aantal geïnteresseerde bezoekers. Als ik de basis afheb dan begin ik na te denken over hoe ik de website kan optimaliseren voor de zoekmachines, de bezoekers en natuurlijk mijn portemonnee.

Waarom over je Hobby Bloggen?

Het is zoveel leuker om over je hobby te schrijven, het komt allemaal vanzelf. Jij kan dit ook doen, het enige wat je moet doen is actie ondernemen. Heb je geen kennis van websites maken, wordpress, adsense  etc. dan wil ik je gerust op weg helpen. Rechts vind je een contactform waarmee je me kan contacteren met al je vragen.

Er zijn al genoeg mensen die op deze manier bijverdienen of er zelfs hun job van maken. Een goed voorbeeld is de Amerikaan Tim Carter. Tim zijn passie was de bouw. Hij heeft dan ook de website Askthebuilder.com gemaakt waar hij mensen doe het zelf tips geeft. Hij heeft zich verdiept in internet marketing en verdient nu meer dan 100000 dollar of een dikke 70000 euro per maand. Het is natuurlijk een extreem voorbeeld maar het is mogelijk.

Wat kan je doen om dit mogelijk te maken?

  • Zoek datgene waar je passie ligt en verdiep je er volledig in.
  • Probeer elke week 2 a 3 tal nieuwe posts te maken op je blog
  • Zoek een community uit die over je hobby gaat en probeer je hierin te mengen en je aanwezigheid duidelijk te maken.
  • Je mag gerust je website in je signature op forums zetten zolang je maar niet gaat spammen
  • Zoek andere site eigenaars die ook over je hobby bloggen en probeer hiermee een band te scheppen en samen te werken.
  • Hou populairdere blogs te vriend en analyseer hoe zij te werk gaan.

En als laatste, Maak je blog met het doel andere mensen te inspireren en bij te leren. Als je enige doel van je blog geld verdienen is dan is de kwaliteit van je blog meestal ook minder interessant voor je bezoekers.

Het is zoveel leuker om over je hobby te schrijven, het komt allemaal vanzelf. Jij kan dit ook doen, het enige wat je moet doen is actie ondernemen. Is je hobby bijvoorbeeld winkelen dan kun je een website over online shoppen met kortingcodes zoals de website kortingscodedirect.nl beginnen waar je online kortingen kunt vinden. Heb je geen kennis van websites maken, wordpress, adsense etc. dan wil ik je gerust op weg helpen. Rechts vind je een contactform waarmee je me kan contacteren met al je vragen.

Speak Your Mind

*