SEO Geheimen Review – backlink strategie

Ik had me ingeschreven op de maillijst van internetgeheimen.com, een van de meest besproken internet marketing cursussen op het internet in België en Nederland. Deze cursus gaat over het bouwen van mini websites om passief geld te verdienen.

Ik heb de cursus niet gekocht omdat ik hier zelf al veel ervaring in had en het me dus niet interessant leek. Waar ik wel interesse in had was het nieuwe product van JP.

Seogeheimen.com cursus

JP, De maker van internetgeheimen.com heeft een tijd geleden een nieuw product uitgebracht met de naam Seogeheimen. Deze cursus leert je de kneepjes van het vak SEO en ik had dus enorm veel interesse in het product. Wel vond ik de prijs een beetje aan de hoge kant en ik heb dus nog even de kat uit de boom gekeken tot er weer wat nieuws uit de bus kwam.

Backlink strategie DVD

Nu kreeg ik laatst een email waarin stond dat JP zijn laatste DVD’s van SEO geheimen los ging verkopen. Een review geven van dit deel van de SEO cursus leek me wel leuk dus heb ik deze maar aangeschaft. De cursus bestaat uit enkele DVD’s waaronder de DVD “backlink strategie”. Deze DVD leek me het meest interessant omdat ik de basis van SEO toch al kende. De DVD koste me slechts 10 euro en ik heb hem vandaag thuis aangekregen.

De DVD zag er zeer keurig uit, leuk design.

seogeheimen review

Over de exacte inhoud van dit deel van de Seogeheimen cursus mag ik denk ik niet veel zeggen maar ik kan je wel vertellen dat het bestaat uit 3 delen die natuurlijk allemaal gaan over het verkrijgen van backlinks.

Mijn mening over de Backlink strategie DVD

Om eerlijk te zijn viel het me een beetje tegen en hoopte ik dat het hier ging gaan om enkele sneaky backlink trucjes die nogal redelijk underground zouden zijn. Na het bekijken van de DVD leek het me dat de cursus eerder gericht is op de beginnende webmaster die nog veel moet leren over SEO en backlinks.

Om even duidelijk te maken, dit is zeker geen negatieve review van Seogeheimen, het is gewoon zo dat deze cursus  me niet direct iets nieuws bijbracht en dus eerder een goede cursus voor beginners is.

Ik kan natuurlijk niet een volledige review geven aangezien ik enkel het backlink strategie deel heb gekocht. Of ik de andere DVD’s ook ga kopen en hier een review over ga maken weet ik nog niet zeker.

Comments

 1. Niels says:

  Is het niet mogelijk om wat ‘geheimen’ uit te leggen in volgende posts? Het zijn niet echt geheimen, want u kende ze al…

  • Dirk says:

   Ik wil de maker van de cursus niet op mijn dak krijgen dus ik denk niet dat ik dit ga doen :).Waarom zou iemand zijn cursus dan nog kopen als ik de “geheimen” hier prijs geef?

 2. Niels says:

  Als het echt geheimen zijn, dan is het inderdaad niet verstandig om dit te publiceren. Echter, indien de informatie ook op tal van andere sites beschikbaar is, dan is het geen ‘geheim’. :D

 3. bijverdienen says:

  oke dan kopen we deze dvd maar niet , bedankt voor je eerlijke review over deze dvd
  backlinks zijn toch wel heel belangrijk gaat in ieder geval wat tijd inzitten , maar ja rome is ook niet in een dag gebouwd :-)

 4. Anja says:

  Ik hoor niets nieuws ;-) JP is een slimme zakenman, maar hij wordt er zelf het beste van! Ik heb wel ‘internetgeheimen’ gekocht en heb er spijt van, ik ga mijn geld terugvragen, want er is werkelijk niets geheims aan, alles wat hij omschrijft is gewoon terug te vinden op internet, met een beetje moeite natuurlijk. En er ontbreekt ook een boel. Dus je hebt groot gelijk dat je ‘internetgeheimen’ niet hebt aangeschaft. Die cursus leert je om met WordPress minisites te bouwen en ze snel te ranken in Google. Met die sites kan je dan producten verkopen. Hij doet alsof het heel simpel is en je binnen een paar weken hoog gerankt bent, tja… dat is een fabeltje natuurlijk.

  Enfin, ik ben ontevreden erover, ik hoop dat hij zich aan zijn woord houdt en me mijn geld terugbetaalt!

  • Dirk says:

   Heb al veel gelezen dat hij netjes terugbetaald, dus hopelijk voor jou ook.

   Het lijkt me dat zijn producten vooral voor beginners zijn die niet weten waar ze moeten zoeken. Voor deze beginners zijn zijn producten waarschijnlijk heel waardevol omdat deze misschien zelfs niet gehoord hebben van microniche sites, linkbuilding etc. Als je dan al die basiskennis meekrijgt via zijn video’s dan sta je al veel verder.

   De reden waarom ik hem vooral volg is om zijn marketing technieken. Zo gaf hij bijvoorbeeld heel goedkoop de cursus weg in delen wat vast en zeker nog enkele klanten gelokt heeft voor internetgeheimen of de hele SEO geheimen cursus.

 5. Bart says:

  Ik heb zelf ook ervaring met het terugbetalen van het betaalde bedrag, dit wordt inderdaad snel gedaan.
  Zelfs als je alles bekeken hebt of gewoon geen tijd had om alles te bekijken.

  • Dirk says:

   Bedankt voor je toevoeging Bart :)

Speak Your Mind

*