Revenue Sharing Websites

De revenue sharing methode is geschikt voor mensen die graag schrijven en te weinig af weten van websites bouwen. Het principe is simpel, schrijf artikelen en krijg een deel van de advertentieinkomsten uitbetaald. Naast artikelen bestaan er ook sites waar je betaald wordt voor het uploaden van filmpjes of foto's.

Wil je meer te weten komen over het revenue sharing principe en welke sites dit verdienmodel aanbieden? lees dan snel de onderstaande artikels.

Nederlandstalige artikel directories

Nederlandstalige artikel directories waar je gratis je artikels kunt plaatsen, bestaat dat ? Na een beetje zoeken heb ik er dan een 9-tal bijeen kunnen sprokkelen. Natuurlijk is het niets vergeleken met de Engelstalige artikel diretories, maar je zult het hier mee moeten doen.Lees meer …

Meer Geld Verdienen met Leerwiki.nl

Dit zal een redelijk kort artikeltje worden omdat er namelijk niet veel uitgelegd moet worden, het gaat namelijk maar om 1 ding.
Lees meer …

Revenue Sharing Websites

Revenue Sharing websites, makkelijk geld verdienen

Stel je hebt niet de nodige kennis om een website te maken en hebt ook geen zin om dit te leren. Je beschikt wel over een schrijvershand of je kent filmpjes die zeer populair zijn, Dan is deze manier om Makkelijk geld te verdienen ideaal voor jou. Verwacht geen grote bedragen(50-150 euro per maand).
Lees meer …