Internet Marketing leren

Nee, in dit artikel ga ik je geen dingen leren die met internet marketing te maken hebben. Ik ga je 1 tip geven die enorm veel voor je kan gaan veranderen indien je in ongeveer de zelfde situatie zit als ik vroeger zat.

Het internet staat vol met informatie over marketing, internet marketing, zoekmachine optimalisatie, website usability en ga zo maar verder. Je kan je uren per dag bezig houden met het lezen van deze blogs, fora en websites. Is dit slecht? nee in feite niet, je leert bij en dat is alleen maar goed. Waar je wel rekening mee moet houden is dat leren heel verslavend is en je voor je het weet enkel maar bezig bent met het leeraspect en geen actie onderneemt.

Wat moet je dan wel doen?

Wat je moet doen is voor jezelf beslissen wanneer je klaar bent om een bepaald concept uit te proberen. Probeer zoveel mogelijk te weten te komen over 1 concept en ga dit dan ook daarna omzetten in iets. Als je veel over linkbuilding hebt gelezen en verschillende technieken hebt geleert dan ga je deze ook toepassen op je website. Het is heel verleidelijk om dit niet te doen en dit deed ik vroeger ook. Het is leuk om verscheidene trucjes van zoekmachine optimalisatie te kennen maar je bent er niets mee als je ze niet succesvol kan toepassen op je eigen site.

Plan ook de tijd waarin je fora en blogs mag bezoeken. Als je zomaar als je er zin in hebt gaat lopen te surfen dan krijg je ook werkelijk niets gedaan.

Speak Your Mind

*