Ideeën waar je geld mee kunt verdienen

In een van mijn vorige artikels had ik je een methode uitgelegd die ik zelf gebruik om affiliate producten uit te kiezen om te promoten. Dit artikel gaat hier ook een beetje over. We gaan enkele methoden bekijken om te ontdekken met welke ideeën of sites we geld kunnen verdienen.

Een van de moeilijkste dingen is om keer op keer nieuwe websites samen te stellen waar we geld mee kunnen verdienen. We moeten een product vinden, we moeten bekijken of er wel een markt is voor dit product etc. Nu is een eenvoudige manier om hier achter te komen gewoon plaatsen zoeken waarvan het algemeen geweten is dat internet marketeers deze plaats gebruiken als een bron van backlinks.

Enkele plaatsen Waar ze backlinks van halen

Artikel directories

Er zijn veel nederlandstalige artikel directories die gebruikt worden door internet marketeers als bron van backlinks. Bekijk enkele artikelen en je vind vast wel enkele affiliate sites in niches waarin je ook aan de slag zou kunnen. Het blijft nog altijd een feit dat internet marketing in België achter staat t.o.v. Nederland. Je kan dus gewoon hetzelfde type affiliate website maken voor de Belgische markt.

geld verdienen met ideeën

Link Directories

Ook Nederlandstalige directories kunnen op dezelfde manier gebruikt worden als de artikel directories. Kijk wat rond en zoek de affiliate websites waarmee je ook in België aan de slag kunt gaan. Wel ga je in directories meer gewone webshops tegen komen en minder affiliate websites

Blog comments analyseren

Dit heeft vooral betrekking op de Engelstalige markt maar je kan nieuwe ideeën opdoen door eens te kijken naar de URL’s die in de blog comments staan. Als je een goed idee gevonden hebt kan je ook ineens al de backlinks van de affiliate website bekijken. De kans is groot dat hij nog meer blog comments heeft gebruikt als backlinks en deze kan jij natuurlijk ook verkrijgen indien je een goede en relevante comment plaatst.

Marktplaatsen voor webmasters

Zoals je op de onderstaande afbeelding kan zien zijn ook marktplaatsen voor webmasters een goede manier om ideeën op te doen.

 

 

Ik denk niet dit nog verdere uitleg nodig heeft, je krijgt de maandelijkse verdiensten, aantal bezoekers en vaak de leeftijd van de website. Je kan ook kijken op welke positie de website staat voor bepaalde keywords, zo kan je zien of het winstgevend is ook al moest je niet in de top 3 staan.

De leeftijd van de website kan ook in je voordeel gebruikt worden. Als de website slechts enkele maanden oud is dan weet je bijna zeker dat deze markt ook door jou te betreden valt.

Enkele websites waar je dit kan doen

Sitedeals.nl

Tbforum.nl

Flippa.com

Je moet trouwens niet enkel naar websites zien, ook de domeinnamen kunnen interessant zijn om ideeën op te doen.

Speak Your Mind

*