Hoger in Google Komen

Je hebt je eigen blog en je wil graag hoog komen in google. Dit is in feite kinderspel eens je de formules van SEO (Zoekmachine Optimalisatie) onder de knie hebt. Helaas zijn niet alle formules van google, de meest gebruikte zoekmachine bekend en is het dus vaak een beetje gissen. Wat wel bekend is, is dat google websites waardeert die relevant zijn en een meerwaarde biedt aan de bezoeker.

Hoe kom je hoger in google?

Ik zou hier tientallen pagina’s kunnen volschrijven over hoe je dit juist doet. Maar ik heb besloten om dit niet te doen, net als jullie bekijk ik liever een video tutorial. Ik ga gebruik maken van de video “Hoger in Google met de Google gedachte” van Karel Geenen, een bekende Nederlandse internet marketeer. hij gaat het in het kort hebben over het belang van de Titel, beschrijving, afbeelding tags, headers of kopteksten en Links van andere sites die verwijzen naar jouw site.

Pagerank,leeftijd en inkomende Links bepalen

Het bepalen van  pagerank, de leeftijd of inkomende links van een website is handig om een link te ruilen met andere websites om zo hoger in google te komen. Er zijn een hele hoop gratis tooltjes die dit voor je kunnen berekenen. Ikzelf gebruik SeoQuake een Add-on voor Firefox. Moest je dit niet hebben kan je nog altijd de volgende tools gebruiken.

Google Pagerank Checker

Leeftijd Website Checken (meerdere sites in 1 keer mogelijk)

Aantal Inkomende Links Checken (websites die linken naar jouw website)

Comments

 1. stefan says:

  Kan je ook hoog in google komen met een .tk website?
  Ik heb namelijk geen geld voor een .be

 2. admin says:

  Extensies eigen aan het land van de zoekmachine die gebruikt wordt krijgen meestal voorrang. Het wordt dus aangeraden om een extensie te registreren die bij de nationaliteit van de bezoekers die je wilt bereiken hoort.

  Trouwens kost een domeinaam tegenwoordig bijna niets meer.

 3. Daan says:

  Ziet Google al deze ‘manipulaties’ niet als zijnde oneerlijke praktijken?

  • Dirk says:

   Tuurlijk maar met enkel goede content kom je echt niet vanzelf hoog in google hoor.

Speak Your Mind

*