Hoe snel geld verdienen en rijk worden?

Heb jij zin om snel geld te verdienen en snel rijk te worden? Dan ga ik je alvast ontgoochelen, snel geld verdienen op het internet kan wel degelijk maar niet in de mate dat je er rijk mee gaat worden. Projecten die enorm veel geld opbrengen zijn niet zomaar in 1 2 3 opgezet. Denk maar aan twitter of facebook die in hun eerste maanden niet zo veel verdiende.  Natuurlijk zijn ze beide uiteindelijk giganten geworden die miljoenen en in het geval van facebook enkele 100 miljoenen winst boeken per jaar.

Snel geld verdienen via het internet kan natuurlijk wel maar dan met kleine bedragen. Hieronder geef ik je enkele methodes die je zou kunnen gebruiken om jouw talenten in te zetten om geld te verdienen op het internet.

Ebay

Ebay wordt door de meeste mensen nog altijd onderschat, er zijn powersellers die duizenden euro’s per maand omzet maken per maand. Met powersellers bedoel ik de mensen die aan bepaalde eisen van Ebay voldoen. Zo moet je een bepaalde positieve feedbackscore halen en een minimum aantal transacties en omzet per jaar halen.

Wat kan jij nu doen met Ebay? Je hebt vast wel spullen die je niet meer gebruikt die je kan verkopen op Ebay, maak je kelder of zolder leeg en kijk eens wat er tussen zit.

Dingen die veel geld opbrengen zijn oud speelgoed zoals star warz, oude barbiepoppen over het algemeen oud en zeldzaam speelgoed. Zo heeft mij vader overlaatst een Nintendo entertainment system weggegooid die op Ebay zelfs zonder games en extra accessoires al gauw verkocht wordt voor zo’n 60-80 euro. Bepaalde games zijn zelf zo zeldzaam dat er enkele honderden of zelf duizenen euro’s wordt gevraagd, je moest het maar eens in je kelder hebben liggen zonder dat je hiervan op de hoogte bent.

Hoe je natuurlijk ook met ebay geld kunt verdienen is door goedkoop te kopen en duurder door te verkopen, je gaat je dan wel moeten verdiepen in enkele artikelen om dit succesvol te kunnen doen.

Fiverr

Weet je niet direct iets wat je zou kunnen betekenen voor mensen? kijk dan eens rond op fiverr.com, hier vind je mensen die de meest bizarre dingen doen voor geld. Reviews van producten, iemand zijn naam schreeuwen voor 30 seconden, een leuk verhaaltje vertellen met de persoon die de opdracht geeft als hoofdpersonage, je zou het zo gek nog niet bedenken of mensen bieden het aan en krijgen het nog verkocht ook.

De prijs staat vast op $5 waarvan je een deeltje afstaat aan de makers van fiverr.com maar afhankelijk van de opdracht ben je slechts enkele minuten bezig.

Je kan natuurlijk ook fiverr gebruiken om gewone diensten aan te bieden zoals het designen van simpele logo’s of het schrijven van korte artikels. Je kan vast wel iets doen waar je een ander enorm mee zou helpen maar vergeet natuurlijk niet dat je je dienst mooi moet voorstellen om klanten te krijgen.

In domeinnamen handelen

Het verkopen van domeinen kan enorm winstgevend zijn en kan ook zeer snel. Je registreerd een goede domeinnaam die nog vrij is of je koopt een domeinnaam van iemand anders over en probeert deze tegen een hogere prijs te verkopen. Een Nederlandse site waar je domeinen kan opkopen en doorverkopen is sitedeals.nl

Hieronder een lijstje van domeinen die verkocht zijn in 2009

Toys.com voor 5,1 miljoen dollar

Candy.com voor 3 miljoen dollar

Fly.com voor 1,76 miljoen dollar

Auction.com voor 1,7 miljoen dollar

Ticket.com voor 1,52 miljoen dollar

Russia.com voor 1,5 miljoen dollar

Natuurlijk zijn dit premium domeinnamen die je nooit in je handen gaat krijgen maar de kans is zeer reëel dat je een domeinnaam vind waar je enkele honderden euro’s voor kan krijgen. Natuurlijk kan je ook voor volume gaan en enkele domeinnamen verkopen waar je een euro of 10 winst op maakt.

Websites opkopen en doorverkopen

Net als bij domeinnamen zijn er mensen die graag hun website verkopen omdat ze er geen tijd meer voor hebben of gewoon snel geld willen. In de plaats van de site in eigen beheer te houden en te verbeteren en uit te werken ga je dan de website doorverkopen met een winstmarge.

Als je je hier mee gaat bezighouden dan moet je zeker altijd alle statistieken vragen van de website zodat je deze ook aan mogelijke kopers kan laten zien en natuurlijk ook kan nagaan of de website de vraagprijs waard is. Waar je op moet letten zijn stabiele inkomsten en bezoekersaantallen voor een periode van 6 maanden. Je kan natuurlijk ook altijd even wachten met de verkoop van de website afhankelijk van de aard van de site. Als je ziet dat er enorme potentie in zit kan je voor een weekje zelf even werken aan de website (SEO verbeteren en de site zelf verbeteren) de vraagprijs die je voor de website kan vragen kan dan aanzienlijk stijgen.

Comments

  1. ERIC says:

    hey, interessant waar je het allemaal over hebt, is het alleen niet een beetje onrealistisch dat men met hun prachtige (waarschijnlijk gehuurde) auto’s op de foto gaan en allemaal filmpjes maken van hoe rijk ze wel niet zijn. Waarom kosten die strategieën eigenlijk geld? ze verdienen toch al genoeg :p
    Maar alsnog bedankt voor de goede info!

  2. Dirk says:

    Waar jij het over hebt zijn inderdaad cursussen die op geen reet trekken en waar vaak acteurs voor zijn ingehuurd. Er zijn er echter ook goede zoals internetgeheimen waar je de basis leert. De kans dat je direct veel geld gaat verdienen is natuurlijk klein zoals je zelf ook wel begrijpt. Maar als je blijft werken aan je kennis en actie onderneemt dan kan je hier na enkele jaren zeker mooi van leven.

Speak Your Mind

*