Goedkope stockfoto’s kopen

In het vorige artikel had ik het over geld verdienen met je foto’s te verkopen aan stockfoto bedrijven. In dit artikel ga ik je een overzicht geven van goedkope stockfoto’s die je kan kopen met credits of via een abbonnementIk ga ervan uit dat je gewoon enkele sites hebt waar foto’s voor nodig hebt en het dus gaat over kleine aantallen en kleine bedragen en niet voor duizenden euro’s aan stockfoto’s. Wat natuurlijk wel het voordeel is van grote aantallen is dat je een enorme korting krijgt op de credits die je koopt.

Goedkope stockfoto websites

Hieronder vind je enkele van de goedkoopste stockfoto websites. We gaan uit van een gemiddelde van 30 kleine  foto’s waar we de prijs op baseren. De prijs die we geven is altijd de prijs per royalty vrije afbeelding aangezien deze de goedkoopste zijn.

Depositphoto’s (gratis 5 credits bij inschrijving)

Totaal aantal foto’s: 4,185,395+

Prijs per foto: €0,35

Ga naar de website van Depositphoto’s

Dreamstime

Aantal foto’s: 12,027,793+

Prijs per foto: €0,81

Ga naar de website van Dreamstime

Fotolia

Totaal aantal foto’s:  13,025,556+

Prijs per foto: €0,84

Ga naar de website van Fotolia

Zelf gebruik ik Depositphoto’s aangezien deze het goedkoopst is. Voor afbeeldingen in een artikel moet de foto niet zo groot zijn en kom je dus toe met de kleinste afbeelding die slechts een halve credti kost bij Depositphoto’s. Op deze manier ben je er heel goedkoop vanaf en ben je zeker dat je geen inbreuk maakt op auteursrechten.

Speak Your Mind

*