Geld verdienen van thuis uit, thuiswerk

Ik ben ervan overtuigd dat je zeer kritisch staat tegenover geld verdienen van thuis uit of beter gezegd, thuiswerk. Can they blame you? Het internet staat vol met email verwerking thuiswerk en andere oplichtingspraktijken. Nu moet ik wel vermelden dat email verwerking in feite geen oplichting is, je krijgt daadwerkelijk je geld uitbetaald. De reden waarom het vaak met de titel oplichting wordt bestempeld is omdat het een belachelijk systeem is. Jij gaat als email verwerker werken en krijgt de taak om andere mensen aan te sporen om ook mee te doen in het zwendeltje. Voor elke persoon die je zover krijgt betalen ze je een euro of 30 uit. Natuurlijk moet je ook eerst een duur e-book aanschaffen waarin staat hoe je het kan promoten. Uiteindelijk is enkel de eigenaar van het bedrijf diegene die er werkelijk wat aan verdient. Zo zit het internet vol met dezelfde soort illegale wanpraktijken waar er altijd een draai gegeven is aan het systeem waardoor het minder opvalt. Zo heb je ook Global  Domains International, die in de plaats van een e-book een domeinnaam verkoopt tegen een belachelijke prijs. Om jouw geld er terug uit te halen moet je 3 personen vinden die ook een domein aanschaffen, en zo blijft het spelletje maar doorgaan.

Betrouwbaar thuiswerk

Als je wat rondzoekt kom je ook betrouwbaar thuiswerk tegen op het internet. Dit soort thuiswerk is meestal niet echt super betaald en het lijkt me ook echt niet leuk om te doen. Denk maar aan snoepjes inpakken, data entry thuiswerk, strijkwerk enzv. Natuurlijk is het maar mijn mening die ik hier neerschrijf, je kan het natuurlijk ontzettend leuk vinden om snoepjes in te pakken of om te strijken terwijl je rustig naar de radio kan luisteren, ik spreek je zeker ook niet tegen, het is enkel maar mijn mening. Als je een goede lijst van thuiswerk in die aard wilt vinden dan zou ik zeggen kijk eens even op http://www.thuiswerkvacaturebank.be/, je zult vast wel iets vinden dat je leuk vind.

Internet marketing thuiswerk

Aan internet marketing, in alle vormen, ga je enorm veel plezier beleven. Het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Om iets of wat te beginnen met internet marketing moet je weten hoe het internet in elkaar steekt en op welke manieren er geld wordt verdient aan websites. Waarom denk je dat het internet zo groot is? er valt enorm veel geld uit te halen, en dit kan je gemakkelijk van thuis uit doen. Er zijn ontelbaar methodes om aan internet marketing te doen. Ik raad je aan om met een methode te beginnen die geen geld kost en waarvan de basis op zich makkelijk te leren is, ik heb het over zoekmachine optimalisatie. Wat zoekmachine optimalisatie is, is dat je je website gaat optimaliseren om hoger in google te komen zonder dat je hiervoor moet betalen. Het vinden van wat je nu eigenlijk wilt doen op het internet is natuurlijk de eerste stap.

Wat ga ik doen op het internet?

Denk eens goed na over iets waar je veel kennis van hebt en enorm graag doet of enorm graag over leest. Dit kan wel eens jouw internet business worden. De manieren om dit winstgevend te maken zijn er zeker, je hoeft enkel maar op het juiste idee te komen.

Als voorbeeldje neem ik onze vriend Tom,  Tom is al 2 jaar gepensioneerd en heeft wel zin om een beetje bij te verdienen, al dan niet via thuiswerk. Hij is een fervent bouwer van modelbouw vliegtuigen en heeft zijn passie al overgedragen aan zijn kleinkinderen die er nu ook mee weg zijn. Tom kwam op een dag op het idee om hier geld mee te verdienen, het is ten slotte zijn hobby, er is niets leuker dan geld verdienen met je hobby. Hij zocht wat rond via het internet en vond op een site hoe je geld kon verdienen met adsense . Hij kwam al gauw op het idee om een eigen website te maken. Hij had een simpele website gemaakt waar hij informatie op zette over modelbouw vliegtuigen. Zo stond er op zijn website welke de beste bouwpakketten waren voor modelbouw vliegtuigen, welke houtsoort en lijmsoort het beste was, enorm veel filmpjes die hij op youtube gezet had waarin hij liet zien hoe je het best te werk ging tijdens het maken van een bepaald vliegtuig. Tom’s site werd redelijk populair onder de modelbouw liefhebbers en hij kreeg al snel een hele hoop vragen via  youtube en via email. Toen kwam Tom op het idee om een forum te plaatsen op zijn website waar leden elkaar konden helpen met allerlei vragen. Het forum was een groot succes en al gauw werd tom zijn site de site voor modelbouw vliegtuigen en had bijna elke modelbouw fanaat er een account. De verdiensten van adsense waren zeker niet slecht maar het kon wel beter. Een lid vroeg aan Tom of er geen simpele handleiding was voor kinderen zodat ze helemaal zelfstandig aan de slag konden. Tom wist niet wat te antwoorden want eigenlijk was zijn site inderdaad wat te moeilijk voor kinderen om te begrijpen. Hij kwam toen op het idee om het e-book “modelbouw vliegtuigen voor kinderen” te schrijven en het te verkopen voor een klein bedrag van € 9.75. Tom verkoopt nu maandelijks meer dan 25 e-books wat resulteerd in een extra inkomen van 250 euro per maand.

Dit is natuurlijk maar een voorbeeld maar je kan daadwerkelijk zoiets evenaren. Vind waar je passie ligt en probeer hier geld uit te slaan. Ga niet voor wat veel opbrengt want dan ga je gegarandeerd enorme problemen hebben om het vol te houden, zeker als het in het begin niet zo goed gaat. Werken van thuis uit is er alleen maar makkelijker op geworden door het internet. Het internet is nog altijd aan het uitbreiden en meer en meer mensen gaan voor hun aankopen naar het internet. Maak hier gebruik van en zorg dat je altijd up to date bent over internetzaken.

Ik kan je zeker aanraden om een van de onderstaande blogs te bezoeken ze staan boordevol tips en weetjes over internet marketing, natuurlijk mag je ook af en toe nog eens een kijkje komen nemen op mijn bescheiden blogje.

http://www.karelgeenen.nl

http://www.e-tail.be

Comments

 1. bijverdienen says:

  Heel helder geschreven en vooral door het voorbeeld van onze vriend Tom erg duidelijk voor de beginnende internetverdiener.

 2. Moneyblog says:

  Ik denk dat het voor iedereen aan te raden is zich in te schrijven als zelfstandige of zelfstandige in bijberoep. Je mag wel aardig wat verdienen in belgie, maar de belastingen zullen met je geld gaan lopen. Indien je het niet aangeeft, is het risico nog groter :)

 3. city sightseeing in St.Petersburg says:

  Je moet vooral rekening worden gehouden met het werken aan het creëren van deze blog tot een grote autoriteit op deze markt. Je kennelijk een greep handvat van de onderwerpen die iedereen lijkt te zijn op zoek naar op deze website anyways en je zou kunnen zeker ook verdienen een bok of twee af van een aantal advertenties. Ik zou ontdekken na de recente zaken en het verhogen van de hoeveelheid schrijven ups plaats je op en ik garandeer je zou gaan zien een aantal prachtige doelgericht verkeer in de nabije toekomst . Slechts een gedachte , veel geluk in ongeacht je doet !

  • Dirk says:

   Ik heb zeker een greep handvat.

   ik verdien ook een bok of twee, dat ga ik zeker niet ontkennen!

   Sorry mensen ik vond het gewoon zo leuk om deze spam comment te laten staan :D

 4. Iedereen kan zijn site gratis optimaliseren, je moet er alleen wat tijd in stoppen, ook moet je wat geduld hebben. En vooral doorgaan, zet een paar leuke doelstellingen voor je zelf voordat je begint.

 5. Ve Matton says:

  Een goed geschreven artikel over geld verdienen online. Zoekmachineoptimalisatie is inderdaad de boodschap. Dank voor de bijdrage.

Speak Your Mind

*