Geld verdienen met SMS?

Is het mogelijk om geld te verdienen met je GSM? Dit is zeker mogelijk, je gaat geld verdienen per SMS die je ontvangt.

Net zoals bij magazines, kranten en websites zijn er bedrijven die hun product of dienst willen promoten via SMS om meer klanten te lokken. In elke SMS staat dan een kort reclame berichtje voor een bepaalde dienst of product. Om geld te verdienen via SMS moet je je eerst inschrijven bij een soort van reclamebureau dat contacten heeft met adverteerders. Nu zijn betaalde SMS berichten nog niet zo populair in België en Nederland, in Amerika en andere landen zie je dit al meer en meer.

Nu moet je dus redelijk zoeken om een een programma te vinden waarbij je betaald krijgt om SMS berichten te lezen op je GSM. MTV had een tijd geleden een heel goed programma maar ze zijn hier blijkbaar mee gestopt, waarschijnlijk omdat het niet echt aansloeg.

SMSProfit

Een bedrijf dat wel nog actief is in de SMS reclame sector is SMSprofit. Via SMSprofit kan je je inschrijven met je telefoonnummer zodat je betaalde reclame SMSjes kan ontvangen. Je dient ook nog enkele interessesaan te vinken zodat ze gerichte reclame naar je kunnen sturen.

De bedragen die je hiermee gaat verdienen zijn redelijk klein maar het kost je bijna geen moeite en gratis geld is natuurlijk mooi meegenomen.

Website: http://www.smsprofit.be/

Speak Your Mind

*