Geld verdienen met enquetes

Zoals vele al weten kan je geld verdienen via email maar je kan ook geld verdienen met het invullen van enquetes.Het invullen van enquetes is een vervelend iets maar je kan er wel geld mee verdienen. Euroclix is een bedrijf dat zich specialiseert in marketing via incentive offers. Dit wilt zeggen dat ze geld krijgen van andere bedrijven voor de enquetes die jij hebt ingevuld en ze op hun beurt weer aan jou een vergoeding geven.

De vergoeding van de enquetes hangt volledig af van het onderwerp. Zo zijn enquetes die gaan over je financiële situatie veel meer waard dan enquetes die gaan over kleding of iets dergelijks. Als je genoeg geld hebt verdient door het invullen van enquetes dan kan je dit geld laten uitbetalen op je rekening. Euroclix betaald uit vanaf dat je een bedrag van 10 euro op je Euroclix account hebt staan, dit geld wordt dan zo snel mogelijk overgemaakt op je rekening.

Hou er wel rekening mee dat je minimaal 12 jaar oud moet zijn om mee te kunnen doen aan het programma van euroclix. Alvast ook een waarschuwing, je gaat hier geen hondereden euro’s per maand mee verdienen, als je dit wilt doen dan kan je beter affiliate marketing proberen.

Speak Your Mind

*