Geld Verdienen met Domeinen

Geld verdienen met domeinen zonder hier veel voor te moeten doen, hoe doe je dit? Het is eigenlijk heel eenvoudig, koop domeinen op die uit de quarantaine komen en waar nog traffic op zit. Een domein registreren waar nog traffic op zit kan heel winstgevend zijn.

Domeinen in Quarantaine

Domeinen die in quarantaine zitten zijn niet te registreren tot ze uit de quarantaine komen. Als een domeinnaam niet hernieuwd wordt dan komt het automatisch 40 dagen in quarantaine.

vervallen domeinen lijst

Hoe vind je deze domeinnamen want sidn.nl en dns.be maken deze niet publiekelijk. Er zijn enkele sites waar je deze kan vinden, sommige vervallen domeinlijsten zijn gratis en sommige niet. Een gratis lijst kan je vinden op Domeinfreak.nl. Domeinfreak.nl wordt dagelijks geüpdatet. een betaalde expired domain list kan je vinden op Expireddomains.nl. Expireddomains.nl laat je toe om op de hoogte worden gebracht van domeinen die vervallen via sms en email. Als je een domein graag wilt maar nog in quarantaine zit of nog eigendom is van iemand dan kan je deze toevoegen tot de domainwatch tool. De domainwatchtool is een tool die om een bepaalde tijd checked of een site beschikbaar is voor registratie.

Traffic vervallen domeinnamen

Hoe zoek je domeinnamen die expired zijn en nog traffic hebben? Alexa.com houdt van elke website een schatting van de traffic bij en het aantal backlinks. Natuurlijk is dit maar een schatting en klopt het nooit volledig. Mijn tip? Zoek websites die een traffic rank van onder 15000000 hebben en beschikken over een backlink aantal boven 20. Als de website een pagerank heeft is meestal ook een goed teken. Kopieer al de domeinnamen die je wilt checken en kopieer ze in de alexa bulk checker tool van bulkdog.com. Bulkdog toont je de pagerank, alexa ranking en of de domeinnaam klaar is voor registratie. Als je een goede domeinaam hebt gevonden kan je deze gaan registreren. Versio.nl is de goedkoopste voor domeinaamregistratie. Je betaald bij versio.nl  de volgende prijzen.

.nl €4.40
.be €4.50
.eu €6.99
.com €7.99
.net €7.99
.org €7.99
.biz €7.99
.info €7.99
.tk €9.99
.ws €11.49

Domeinnamen wordt midden april nog goedkoper, rond 15 april zal een .NL domeinnaam 3,99 EUR kosten bij versio.nl.

Domeinnamen parkeren

Je hebt nu je domeinnamen met traffic op maar hoe ga je geld verdienen op internet met deze domeinnamen? Je verdient door het parkeren van je domeinnamen. Het parkeren van domeinnamen is heel eenvoudig. je registreert een account op een van de volgende sites.

Sedo.be

Namedrive.be

Adsense voor domeinnamen (Adsense account nodig)

Ik raad je aan  sedo.be en namedrive te gebruiken als je adsense projecten hebt. De reden hiervan is dat google zijn wegen vaak ondoorgrondelijk zijn en je zo een ban hebt als je bijvoorbeeld een domeinnaam hebt gebruik dat niet zo koosjer was. De verdiensten bij namedrive en sedo zijn natuurlijk wel wat lager als adsense voor domeinaamen maar op sedo en namedrive heb je de optie om je domeinaam te verkopen in een veiling.

Nu moet je enkel nog je DNS instellingen veranderen of redirecten naar de url die je gekregen hebt (voor meer info vraag je webhostingbedrijf).

Opgelet! het is niet toegelaten om op je eigen domeinamen de geparkeerde domeinen te promoten of via adwords of andere programma’s bezoekers naar je geparkeerd domein te sturen.

Nog vragen? post een reactie en vraag maar.

Speak Your Mind

*