Bijverdienen via internet met klusjes

Heb jij computerskills of kan je goed overweg met photoshop, virusprogramma’s, programering etc en wil je iets bijverdienen? dan kan het volgend artikel je zeker helpen.

Met klusjes bijverdienen via het internet lijkt redelijk moeilijk omdat je niet weet wat je nu juist hebt te bieden aan mensen of waar je kan zoeken achter klusjes. De koopjeskrant of marktplaats zal zeker niet makkelijk zijn tenzij je misschien reparaties van pc wilt doen, dan zou ik zeker een advertentietje plaatsen in de koopjeskrant of op marktplaats.

Voor alle andere mensen is er de Amerikaanse website fiverr waar je voor 5 dollar een service kan aanbieden waarmee je andere mensen enorm helpt.

Soorten klusjes om geld te verdienen

De klusjes die op fiverr staan zijn soms echt te gek voor woorden. Sommige mensen maken voor 5 dollar een mooie karikatuur van jou of iemand naar jouw keuze, componeren een unieke song, leren je schaken of maken unieke videos. Ook voor webmasters is het een superplek, voor 5 euro kan je een unieke banner laten maken voor jouw website.

Jij hebt vast wel een talent waar andere mensen wat mee kunnen. plaats een advertentie op de website en check of je wat geïnteresseerden hebt.

Het nadeel is natuurlijk wel dat alle communicatie in het engels gaat en je qua betaling vastzit aan Paypal of ePassporte. Een Nederlandstalige variant ben ik nog niet tegengekomen maar ik denk wel dat die ooit wel eens zal verschijnen.

http://www.fiverr.com/

Speak Your Mind

*