Automatisch intern linken

Goede interne linkbulding is iets wat je zeker niet mag vergeten als je een site maakt, ook wordpress biedt een handige plugin die dit automatisch doet.Intern linken is niet alleen handig om je bezoekers meer pagina’s te laten bekijken/meer informatie aan te bieden, het is een makkelijke manier om wat meer deeplinks te krijgen naar je pagina. Ook interne pagina’s geven linkjuice door, waarom dan geen gebruik ervan maken.

Intern linken automatiseren in wordpress

Via SEO SMART links kan je hete hele proces van intern linken automatiseren zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Je kan jezelf een hele hoop werk besparen door deze simpele plugin voor wordpress te gebruiken.

Je kan in SEO SMART links zelf instellen naar welke delen van je website gelinked mogen worden. Best schakel je ook de optie intern linken in de header tags uit en hou je het aantal links op 3 en het aantal links met hetzelfde keyword op 1, het heeft namelijk geen nut om 10 keer te verwijzen naar een bepaalde pagina met hetzelfde keyword, het is zelfs irritant voor je bezoekers. Vergeet ook zeker net om het nofollow atribuut uit te linken, je wilt wel dat de PR mooi doorstroomt naar je deeplinks.

Als laatste kan je nog custom keywords ingeven met daarachter de desbetreffende URL, moest de plugin het vertikken om de correcte pagina te nemen of gewoonweg niet te linken.

Comments

  1. www.de-gekko.nl says:

    goed Artikel

Speak Your Mind

*