Artikelen laten schrijven

Als je voor al je websites zelf je artikelen moet schrijven dan ben je wel even bezig. Het is trouwens niet altijd even leuk om artiekelen te schrijven aangezien je misschien wel websites hebt waarvan het onderwerp je niet zoveel interesseert. Voor deze websites kan het handig zijn om je artikelen te laten schrijven.

Door wie laat je je artikelen dan schrijven?

Er zijn veel studenten die tegen een redelijk laag tarief teksten voor jouw willen schrijven. Zo is het gangbare tarief ergens tussen 0,015 en 0,02 per woord. Laat je je tekst door een professionele schrijver schrijven dan zul je ergens rond de 0,03 a 0,05 en hoger zitten. Natuurlijk is het verschil wel te merken, er is een rede waarom ze professionele schrijvers genoemd worden.

Op sitedeals.nl zoek ik zelf altijd schrijvers.

Hoe kies je een goede schrijver?

Ik kan hier maar 1 ding op zeggen en dat is geld neerleggen. Ik werk zelf met een bestandje waar ik alle schrijvers in bewaar. Ik kies dan 5 of 10 schrijvers uit en laat ze over enkele onderwerpen schrijven. Ik lees daarna de tekst en maak een top 10 van de schrijvers zodat ik weet dat ik eerst schrijver 1 moet contacteren als ik teksten moet laten schrijven voor een van mijn websites.

Het is ook zeer handig om de prijs naast de namen te schrijven en ook de contactgegevens, zo kan je direct opdrachten voorstellen aan je vaste schrijvers.

Het gaat je in het begin wel wat kosten en je gaat teksten krijgen waar je helemaal niet tevreden mee bent. De meeste schrijvers laten je toe om een paar keer de tekst te laten wijzigen zodat je wel tevreden bent over de tekst. na een tijdje ga je een mooi lijstje met schrijvers hebben waarvan je weet dat ze teksten van hoge kwaliteit kunnen schrijven.

Een tekst waar je niet echt tevreden over bent is trouwens ook niet verloren. Plaats de tekst op een van de Nederlandstalige artikel directories en plaats enkele backlinks naar je eigen site in het artikel.

Comments

  1. Cor says:

    Goed artikel. Ik ga ook zo ongeveer te werk. Het is handig om enkele schrijvers op de lijst te hebben want jouw voorkeur-schrijver kan helemaal vol zitten terwijl jij dringend artikels nodig hebt. Op dat moment kun je de volgende benaderen.

Speak Your Mind

*