Affiliate theme voor wordpress

Overlaatst kwam ik een mooie wordpress theme tegen die ideaal is om te gebruiken als affiliate website. Indien je gebruik maakt van deze theme ziet je affiliate website er al iets professioneler uit zonder gebruik te maken van ingewikkelde cms systemen.

Het wordpress theme waar ik over praat is het arras theme. Het arras theme is de perfecte theme om een affiliate website op te bouwen vanwege zijn moderne webshop look and feel.

Je kan maar liefst kiezen uit 7 stijlen die al in het theme verwerkt zijn en via een eenvoudig menu te activeren zijn. Bij elk product kan je een thumbnail instellen die dan op de voorpagina wordt weergegeven zodat je toch in zeker mate het gevoel geeft aan de klant dat ze een webshop aan het bekijken zijn. Al de thumbnails kunnen via een druk op de knop geresized worden naar dezelfde maat.  Je kan ook enkele producten in de spotlight zetten en je hebt op de homepagina een soort van slideshow waarin enkele producten tentoongesteld kunnen worden. Bij theme options kan je werkelijk alles instellen van layout en navigatiemenu tot feeds, facebook en twitter. Het design zelf is helemaal aanpasbaar, via een menu kan je kiezen of je 1, 2 of 3 kolommen wil en je een sidebar links of een sidebar rechts wilt hebben.

Arras theme is de ideale wordpress theme om te gebruiken als affiliate zonder dat je enige kennis van php nodig hebt. Dit theme wordt ook regelmatig voorzien van updates, de laatste versie is van 10 september.

Speak Your Mind

*