Adsense

Adsense is het advertentieprogramma van google waarmee je relevante advertenties op je website kan weergeven door het toevoegen van een code. Adsense heeft zich door de jaren heen al bewezen als het beste pay per click programma op het internet. De verdiensten zijn zeer hoog en de advertenties zijn bijna altijd relevant aan de inhoud van je website.

Lees de onderstaande artikels en ontdek hoe jij je adsense kan optimaliseren en het maximale kan verdienen met je blog.

Adsense verdiensten verhogen

We weten allemaal dat je je adsense block kan optimaliseren door deze goed te integreren in de layout van je website. Enkele dingen die een grote rol hierbij spelen zijn bijvoorbeeld de vorm en de kleur maar ook het lettertype van de advertenties.

Nu zijn er nog enkele andere dingen die je kan doen om je adsense advertenties relevanter te maken en er ook meer aan te verdienen. We leggen ze even aan je uit in dit artikel.

Lees meer …

Aantal adsense ads op pagina

In een van mijn artikels van adsense optimalisatie had ik het over het optimaliseren van het aantal ads zodat je dus het maximale eruit zou kunnen halen.Lees meer …

Adsense optimaliseren

Adsense is een van de eenvoudigste manieren als je snel geld verdienen wil via internet. Nu je adsense op je website of blog hebt staan moet je proberen het maximale eruit te halen zonder je bezoekers al te veel te storen. in het volgende artikel leg ik je uit hoe je adsense optimaliseert.
Lees meer …

Adsense Ban Vermijden

Adsense is een van de meest waardevolle publisher platforms om relevante links te tonen en dus veel geld te verdienen. Daarom zou het zonde zijn dat je deze kans verspeelt door gebruik te maken van dingen die niet zijn toegelaten volgens de terms of service van google.
Lees meer …

Geld Verdienen met Adsense

Zoals jullie al in het artikel Revenue Sharing Websites konden lezen is adsense het uitgeversprogramma van google. Kortom wil dit zeggen dat jij betaald wordt door google voor het plaatsen van door adsense bepaalde relevante advertenties op jouw website. Voor je dit artikel leest, ik neem aan dat je de basis van wordpress kent of zelf een site kan maken en een beetje van HTML kent.
Lees meer …